dilluns, 5 de maig del 2008

Robatoris

Els veïns de Servitge que ahir diumenge estàvem per aquí i varem veure varis cotxes de Mossos i una ambulància donant voltes, doncs bé, no hi va haver cap robatori ni res per l'estil, es tractava simplement d'una baralla familiar en una casa de la Soleia.

Els que vivim a prop ja és el segon cop en no massa temps que sentim crits dels mateixos veïns, amb amenaces entre ells i fortes discussions. Que per sort no hi estem acostumats perquè es tracta d'una segona residència.

Pel que sé, últimament hi ha hagut un parell de robatoris per la zona, un a les Esqueis, es tracta d'una segona residència, farà un parell o tres de mesos i l'altre, al terme de Manresa, a la Casa del Suanya, farà un parell de setmanes.

Lluny queden aquells anys (2002 o 2003) que van entrar a moltes cases fins que van detenir a un rodamón que sempre anava amb bicicleta i que emmagatzemava tot el material sostret en una casa abandonada sota el Collbaix. Aquest home tenia la peculiaritat que solia menjar (cuinar i tot) a l'interior de les cases i deixava burilles de purs.

En aquella època també van coincidir amb robatoris en que els veïns havien vist per la zona una família d'ètnia gitana que actualment viu prop de Salelles.

L'any passat també hi va haver alguns robatoris, a una família de la Soleia se'ls hi van endur tot, en aquest cas també els veïns sospiten de la mateixa gent (solen circular amb una furgoneta que sovint me'ls trobo pel camí entre el Xup i Manresa amb cara de pocs amics).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada