dimecres, 23 de desembre del 2009

La nevada

Com tots sabeu, després d'anunciar-ho amb força antelació es va complir la predicció del temps i va nevar.

La nevada va ser suficient per deixar un paisatge ben blanc i és clar, unes comunicacions impracticables, per això enlloc de posar unes boniques fotografies del paisatge he decidit posar una parell de fotografies dels accessos a la nostra urbanització.

Personalment vaig viure en primera persona la manca de resposta per part de les administracions per netejar el camí. Això va fer que el llarg de recorregut que va del Suanya a Sant Salvador de Vallformosa s'observés un degoteig de cotxes tirats als laterals.

I és que no va ser fins entrada la tarda que va passar una màquina llevaneu, però degut a les baixes temperatures, va fer que encara fos més dificultosa la circulació al restar un parell de centímetres de glaç a l'asfalt.

Però el que més em va sorprendre va ser el conegut pont sense baranes del bosc del Suanya, que es va passar dos dies glaçat amb el gran perill que comportava, perquè realment aquí si que corria risc per la vida de tots els que el vam haver de travessar.

Afegeixo dues fotografies on es pot veure que l'endemà de la nevada, cap al migdia, hi havia trams del camí que eren realment pistes de gel. Aproximadament hi havia uns dos centímetres de gel que cobria tota la calçada... Tot senzillament perquè van passar de tirar sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada