dilluns, 28 de gener del 2008

Joc brut de l'Ajuntament?

Aquest dies, suposo que a la majoria, ens ha arribat una carta dient que podíem passar per l'Ajuntament a recollir l'actualització del cadastre.

La sorpresa ha estat quan ens hem assabentat que el novembre passat hi va haver el plaç per presentar al·legacions per si no hi estàvem d'acord. Però l'ajuntament no ens ho va notificar, i veient el nou cadastre entenc la raó: Per evitar una mobilització de tot vallformosa i segurament tot Rajadell, resulta que s'ha multiplicat per tres o quatre el que haurem de pagar en comparació el que pagàvem fins ara.

Concretament i de mode orientatiu, si abans pagava 80 euros l'any d'IBI per un terreny sense construir, aquest any hauré de pagar 115 eur temporalment, import que s'anirà incrementant fins al 2016 a més de 300 eur anuals. Per això l'ajuntament de Rajadell ho va portar tot d'amagatotis.

La qüestió és que hem passat de tenir un terreny a una zona rústica a ser urbana, amb la peculiaritat de, almenys en el meu cas, ser la major part zona de bosc on no s'hi pot construir, però si pagar com so fos un sol edificable.

Els que a més tingueu una casa construïda, llavors depèn de la casa, però compteu de pagar més de 1000 euros l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada