dijous, 31 de gener del 2008

Internet de banda ample

Segons la Generalitat, tots els nuclis de població de més de 50 habitants i tots els polígons industrials tindran accés a Internet de banda ampla aquesta legislatura.

Ara mateix segons la Generalitat, Can Servitge té una cobertura parcial amb el sistema WiMAX, amb disponibilitat comercial servei WIMAX, amb la companyia Iberbanda.

Cobertura parcial vol dir: La cobertura del servei WiMAX d'Iberbanda es considera "SÍ" quan més del 75% del nucli de població ja té cobertura del servei; "PARCIAL" quan el percentatge de cobertura al nucli es troba entre el 50% i el 75%.

Segons Iberbanda: ¡ENHORABONA, Can Servitge DISPOSA DE COBERTURA TEÒRICA POSITIVA!!

Ja em fa por això de teòrica. He mirat els preus i estan a partir de 39 euros a 512 Kbps o 256 depenen del servei contractat... No és pas per llançar coets. Si es vol 2 Mbps val 115 euros, sense telèfon ni res...

Per cer, WiMAX és una tecnologia que permet realitzar transmissions de dades sense fils com ho fan altres tecnologies però aquesta permet fer-ho a distancies molt superiors a les tecnologies sense cables actuals, com per exemple la tecnologia Wi-Fi, ja que és capaç de proporcionar accés concurrents en àrees de fins a 48 km de radi i a una velocitat que pot arribar fins als 70 Mbps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada