dijous, 27 de març del 2008

Nous horaris d'autobús de Calaf - Manresa passant per Rajadell

Tal com NO es pot llegir al taulell d'anuncis de l'Ajuntament degut al seu mal estat... hi ha nous horaris d'autobusos, que en data d'avui tampoc consta actualitzat a la pàgina web de l'Ajuntament, que fa esment d'un nou servei regular d'autobusos des del dia 3 de març que para només a Rajadell, al costat de l'estació de la Renfe.


Per sort algú es va encarregar de penjar un cartell informatiu al costat del taulell de l'Ajuntament que posa "A partir del 3 de març moure's pel Bages més fàcil!", tot i que em sembla que si hem d'anar a buscar el bus a peu, millor anar a Sant Joan de Vilatorrada, que està més aprop que Rajadell.

Cal esmentar que l'Ajuntament ens ha fet arribar per correu un fulletó informatiu, tot i que hi ha un error d'impremta en els horaris, on queda palès que a la Urbanització de Can Servitge no hi arriba cap autobús.
Aquí us deixo els horaris nous, que no te gaire interès pels veïns de Vallformosa, però en cas d'urgència sempre podem anar a Monistrolet (mitja hora caminant aproximandamant) que hi ha un autobús al dia que baixa a Manresa.
He marcat en blau l'autobús que para a Monistrolet.

Per cert el preu de l'Autobús és de 2.30 €: com sempre a una família li surt més barat anar amb transport privat que en bus...

1 comentari:

Anònim ha dit...

També dir que amb la mitja hora que triga de Monistrolet al carrer Pompeu Fabra, s'hi pot anar en bicicleta. A un promig de 18km/h que és a l'abast de gairebé tothom que la utilitza sovint.
Víctor

Publica un comentari a l'entrada