diumenge, 14 de març del 2010

Demà comença la prohibició de fer foc

D’acord amb la Llei 6/1988, de 30 de març, Forestal de Catalunya (DOGC núm.978, de 15 d’abril) i la Llei i el Reglament d’Incendis Forestals (BB.00.E., de 7 de desembre de 1968 i de febrer de 1973) i el Decret 64/1995,de 7de març, pel qual s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestals (DOGC núm. 2022, de 10 de març de 1995):

A partir de demà 15 de març i fins el 15 d'octubre ambdós dies inclusius, està prohibit fer foc a tots els terrenys forestals, siguin o no poblats d’espècies arbòries, i la franja de 500m. que els envolta.

Aquest any pot ser un any complicat en quant a la perillositat dels incendis forestals degut al arbres i branques caigudes als boscos per culpa de la nevada. Això li hem de sumar als arbres caiguts en la última ventada.

He sortit un moment mentre escrivia això i he fet unes fotografies d'arbres caiguts per la nevada.



Serà molt complicar netejar el bosc d'arbres caiguts, les parcel·les son molt grans i la resta de boscos no s'han netejat mai.

Tal com deia a l'anterior article sobre la nevada, haurem d'intentar ser més autosuficients, si cal demanar subvencions, però poder disposar en el cas d'incendis de material (mànegues, bombes, etc) per apagar foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada