dissabte, 13 de març del 2010

Més sobre els accessos


Des que em desplaço a Sant Salvador de Vallformosa he vist molts accidents. La majoria de lleus, però algun ensurt fort també.
Parlaré sobre les males comunicacions que tenim per carretera, repassant els punts crítics que s'haurien de solucionar.


Aquest revol és perillós perquè és molt tancat i a més hi ha un canvi de rasant que fa que sigui impossible veure si ve un cotxe fins que te'l trobes de cara.


Aquest, és potser el revol més perillós que ens trobem cada dia, crec que es podria sol·lucionar eixamplant-lo de manera que dos cotxes passin sense problemes.


Aquest punt ho va comentar un veí, de fet no me n'havia adonat justament perquè no es veu i això ho fa perillós. En aquest tram no hi caven dos cotxes, en el cas que un s'arramblés molt podria posar la roda dins aquest forat que fa aproximadament un metre de profunditat.

El problema que tenim, és que tot aquests trams esmentats pertanyen al terme municipal de Manresa i l'ajuntament d'aquesta població es nega sistemàticament d'escoltar-nos i posar solucions.

Per tot això crec que la única manera de solucionar-ho d'una vegada per totes, és que s'arregli el camí que va des de la urbanització a Monistrolet, que tot passa per Rajadell. Això no vol dir que s'hagi d'abandonar aquest camí, que sempre serà la via més ràpida per desplaçar-se a Manresa.

Si això li sumem que la principal excusa per no arribar l'autobús escolar és el pont sense baranes, amb més raó s'hi ha de posar solució.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada