dilluns, 8 de març del 2010

Nevada


Aquest paisatge, que podrien semblar avets del Pirineu, son els pins de la parcel·la. Aquest cop sí que ha caigut una forta nevada, de fet no en recordava cap tant intensa. Han caigut entre 25 i 30 centímetres.

A part de les molèsties habituals en una nevada, aquesta vegada hem tingut un llarg tall de subministrament elèctric, més de 12 hores.

I no puc dir com estan els accessos a la urbanització, perquè fins on he pogut veure, estan intransitables. Però comptant que estem sota zero, no crec que m'equivoqui si demà ens tornem a trobar els camins glaçats.

Recomanar precaució i no desplaçar-se si no és necessari.

ACTUALITZACIÓ, dimarts 9 de març de 2010

Al final, per sort avui ha fet un dia radiant amb molt de sol i al llarg del matí ha anat desapareixent el glaç dels camins. El problema serà aquesta nit que s'esperen glaçades, confiem que aquest cop tirin sal pels que demà a primera hora hem de baixar per anar a treballar.



Vull fer esment que per sort vam recuperar la llum al cap de 12 hores perquè la companyia elèctrica ens va posar un generador, però encara més sort vam tenir que un veï va decidir pel seu compte venir amb una maquina llevaneus i treure la neu dels camins (no va ser pas l'ajuntament) o la companyia elèctrica no hauria pogut instal·lar el generador. Això fa pensar que d'alguna manera haurem d'intentar ser el màxim d'autosuficients perquè en els moments crítics no podem esperar gaire de les administracions. Tant siguin per nevades com per possibles incendis a l'estiu, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada