dijous, 26 de febrer del 2009

Noms de carrers (3)

Doncs sembla que ja no s'està a temps d'evitar que es canviïn els noms dels carrers ni de que es quedin com abans, el plaç ja ha passat. Com ja vaig explicar a l'article Canvi de nom dels carrers, l'Ajuntament va fer arribar als veïns uns plànols amb tots els noms canviats per uns de nous davant la sorpresa de molts veïns, entres ells jo mateix.

Creia que tornava a ser l'Ajuntament que ens havia colat un gol, però resulta que no, m'he assabentat que van ser les quatre persones voluntàries que van sortir de la reunió amb l'Ajuntament del dia 7/05/08 que sense informar a la resta de veïns, ells sols ho van decidir per a tots. Això que només eren voluntaris per fer un estudi per millorar la senyalització, no per prendre decisions, i molt menys per canviar els noms!

Espero que els tres representants del consell consultor per redactar el nou Pla d'Ordenació Urbana i escollits per votació (almenys els no associats ho vam fer així) no actuïn de la mateixa manera.

Ara ens tocarà canviar les adreces de tot arreu, tots els organismes oficials, totes les subscripcions, serveis contractats, amistats, documentacions oficials, etc, etc. Quan l'únic que feia falta era una bona senyalització.

I el que més greu em sap, aquesta urbanització que és diferent a la majoria, perd un tret diferencial i uns noms que eren característics de la zona, li donaven personalitat i caracter, ens els havíem fet nostres. Ens hem homogeneïtzat amb tota la resta d'urbanitzacions posant els mateixos noms de carrers.

2 comentaris:

josé luis muñoz ha dit...

Como siempre, faltas a la verdad o no estás bien informado o te crees todo lo que te dicen, mal vamos, te escondes detrás de un ordenador y no eres capaz de dar la cara ni siquiera en la última reunión del POUM, ni saludar a tu representante.Nosotros no decidimos el nombre de las calles y la reunión fué pública.

Abel ha dit...

La informació me la va donar l'ajuntament, potser ells estan mal informats... i sé qui va escollir els noms però enlloc ho he fet constar. Jo vaig estar a la última reunió del POUM, he estat a totes les reunions que m'han comunicat i en cap es va parlar de canvis de noms dels carrers.
Si saps exactament com va anar lo de canviar els noms dels carrers i el perquè d'aquesta decisió sense consultar-ho (almenys cap del veïns amb qui he parlat en tenien cap constància) ho podries explicar aquí.

Publica un comentari a l'entrada